Омора планинске брвнаре – Омора 42+14

 

Омора планинске брвнаре модел – „Омора 42 + 14“ спада у групу објеката „Планинске брвнаре“. „Планинске брвнаре“ могу бити приземни или спратни објекати. Прва етажа може бити озидани камени подрум а друга дрвена, или етаже да буду дрвене. Што се тиче екстеријера главна визуелна карактеристика је кровна конструкција која која омогућава веома успешну заштиту објекта од планинских ветрова и наноса снега.

„Омора 42 + 14“ у основи има димензије 7м x 4м што даје укупну површину од 28 квадратна метра на првој етажи од чега 20 одлази на ентеријер а 8 на улазни трем и терасу. Ентеријер је сачињен од дневног боравка, кухиње, купатила. На спрату се налази спаваћа соба од 22 квадратна метра и балкон од 6 квадрата.

Омора планинске брвнаре
Омора планинске брвнаре

 

Brvnara_Prizemlje
Brvnara_Sprat

 

Израда по поруџбини

Распоред и расподела елемената ентеријера је подложна слободном избору купца. Димензије објекта су такође подложне променама према жељама купца.

За више информација о самој изградњи конкретне планинске брвнаре контактирајте нас преко Контакт секције на Насловној страни или наше фејсбук странице.