Монтажне куће

 

Монтажне куће од дрвета израђујемо по принципу монтажних објеката на унапријед припремљену соклу.

Елементи брвнаре, брвна, унизујемо до одговарајуће спратне висине (260 цм – висина становања или на висину по жељи купца).

Након тога постављамо међуспратну конструкцију у форми носивих греда. Греде урезујемо као и брвна на мјестима везе у странице брвнаре. Након тога унизујемо елементе брвнаре на спрату или поткровљу зависно од намјене објекта и жеље купца.

На добијену висину поткровља или спрата постављамо кровну конструкцију у форми рогова. Преко рогова укивамо ламперију на постављамо хидро изолација у форми ПВЦ фолије, а преко ње у правцу рогова летве 30 x 50 мм. Између летви постављамо термоизолацију (тервол или пресовани стиропор) те након свега постављамо даску цоларицу. Преко даске цоларице постављамо кровни покривач, битуменска тегола. У случају коришћења лимених лиснатих кровних покривача покивамо летве у хоризонталном правцу на које монтирамо лимени кровни покривач.

Монтажне куће | Брвнара – Жепа

 

Брвнаре су објекти направљени од стабала дрвета – брвана. Некада су служили као стална места за становање и живот. У данашње време оне су готово искључиво грађевине које служе за одмор. Људи преморени од брзог живота који нуде велики градови жуде за местом где ће макар на кратко отићи да се одморе од свакодневне гужве. Идеална места за одмор како тела тако и душе су планине, реке, језера и све друге природне лепоте. Да би могли неко време да проведете окружени природним лепотама потребан вам је и смештај где ћете моћи да боравите током вашег одмора. Брвнаре представљају идеално решење за такву врсту одмора. Изграђене су од природних материјала и потпуно се уклапају у природни амбијент око ње.

Брвнара – Жепа је само један од многобројних модела које имамо у нашој понуди.

 

За више информација контактирајте нас преко Контакт секције на Насловној страни или наше фејсбук странице.