Омора дрвене куће 30+3

 

Омора дрвене куће, модел – „Омора 30 + 3“ спада у групу објеката „Планинске брвнаре“. „Планинске брвнаре“ могу бити приземни или спратни објекати. Прва етажа може бити озидани камени подрум а друга дрвена или да све етаже буду дрвене. Што се тиче екстеријера главна визуелна карактеристика је кровна конструкција која која омогућава веома успешну заштиту објекта од планинских ветрова и наноса снега.

„Омора 30 + 3“ у основи има димензије 7,14м x 4,9м што даје укупну површину од 33 квадратна метра од чега 30 одлази на ентеријер а 3 на улазни трем и терасу. Ентеријер је сачињен од дневног боравка, кухиње, купатила и спаваће собе.

Омора дрвене куће
Омора дрвене куће

Израда по поруџбини

Распоред и расподела елемената ентеријера је подложна слободном избору купца. Поред тога, купац је у могућности да добије и галерију за спавање чиме би се искористио један део високе таванице. Димензије објекта су такође подложне променама према жељама купца.

За више информација о самој изградњи конкретне планинске брвнаре контактирајте нас преко Контакт секције на Насловној страни или наше фејсбук странице.