Омора 25+10

 

„Омора 25 + 10“ је модел који спада у групу објеката „Планинске брвнаре“. „Планинске брвнаре“ могу бити приземни или спратни објекати. Прва етажа може бити озидани камени подрум а друга дрвена или етаже да буду дрвене. Што се тиче екстеријера главна визуелна карактеристика је кровна конструкција која која омогућава веома успешну заштиту објекта од планинских ветрова и наноса снега.

„Омора 25 + 10“ у основи има димензије 7м x 5м што даје укупну површину од 35 квадратна метра од чега 25 одлази на ентеријер а 10 на улазни трем и терасу. Ентеријер је сачињен од дневног боравка, кухиње, купатила и две спаваће собе.

Омора
Omora_02
Omora_03

Израда по поруџбини

Распоред и расподела елемената ентеријера је подложна слободном избору купца. Поред тога, купац је у могућности да добије и галерију за спавање чиме би се искористио један део високе таванице. Димензије објекта су такође подложне променама према жељама купца.

За више информација о самој изградњи конкретне брвнаре или монтажне куће контактирајте нас преко Контакт секције на Насловној страни или наше фејсбук странице.