Јавор 16+6

 

Модел „Јавор 16 + 6″ спада у групу објеката „Планински бунгалови“. „Планински бунгалови“ су приземни објекати које одликује једна етажа, улазни трем и висока таваница ентеријера. Што се тиче екстеријера главна визуелна карактеристика је кровна конструкција која се под оштрим углом спушта скоро до земље и тиме омогућава веома успешну заштиту објекта од планинских ветрова и наноса снега.

„Јавор 16+6“ у основи има димензије 5,5мx4м што даје укупну површину од 22 квадратна метра од чега је 16 одлази на ентеријер а 6 на улазни трем. Ентеријер је сачињен од дневног боравка, кухиње и купатила.

 

Јавор 16 6
planinski_bungalov_javor_16_6

 

Израда по поруџбини

Распоред и расподела елемената ентеријера је подложна слободном избору купца. Поред тога, купац је у могућности да добије и галерију за спавање чиме би се искористио један део високе таванице. Димензије објекта су такође подложне променама према жељама купца.

За више информација о самој изградњи конкретне брвнаре или монтажне куће контактирајте нас преко Контакт секције на Насловној страни или наше фејсбук странице.