Башта

Сунчани и дуги летњи дани су идеални за боравак у природи, пикнике, роштиљ и уживање у баштама . Сезона припрема за опремање вртова почиње почетком пролећа, а највише радова приводимо крају крајем пролећа и почетком лета.Tако да дани током лета и јесени преостају за уживање или нека ситнија дотеривања вртова. Башта као неодвојиви део таквог амбијента треба да заузима средишње место, а ми вам можемо помоћи да изгледа савршено.

Баштенски намештај који можете наћи у нашој понуди карактерише допадљив дизајн, удобност и функционалност. Основа сваког врта је гарнитура за седење, чија величина зависи од простора који имате на располагању и броју особа за које је предвиђена. У нашој понуди постоје мини склапајуће гарнитуре, погодне за унети унутра или одложити испод надстрешнице. Или једноставно желите да намештај преместите из врта на терасу.

Garnitura sto i klupeСвака башта је непотпуна без цвећа и осталог украсног биља. Као додатак који даје шарм и мирис етно стила појављују се жардињере. Жардињере могу бити различитих облика и величина, али свима је заједничко да су направљене од квалитетног дрвета. У нашем произодном програму поседујемо неколико стандардних модела, али смо увек расположени да изађемо у сусрет клијентима са специјалним захтевима.

Летњиковац представља место на којем током дана укућани проводе своје слободно време бежећи од врелине летњих дана. А, током вечери постају оазе у којима се окупља породица и сумира претходни дан, недеља, месец. Из тих разлога потребно је да летњиковац буде пријатно уређен, од природних материјала како би његовим посетиоцима пријатно протекло време у њему. Наши летњиковци су израђени од пажљиво бираног и обрађених дрвених елемената (греде, даске, летве).

Дечија машта је бесконачна и веома богата и досетљива, али ипак јој некад треба дати мало подстрека. За дечију игру и креативност способни смо да изађемо у сусрет нашим клијентима како би улепшали своју башту и учинили је занимљивом и својој деци. Брвнаре „Јасен“ у свом производном програму поседују и баштенске реквизите за дечију игру – клацкалице, љуљашке, кућице за игру…

Поред стандардних модела у могућности смо да својим знањем и искуством изађемо у сусрет и специјалним жељама клијената.