Гарнитуре

Гарнитуре које израђујемо су од најквалитетнијег дрвета и пружају вам могућност да се више повежете са природом. Тако можете у потпуности да се опустите и одморите од свакодневних обавеза. Уживање у башти, дремање, читање или роштиљ са породицом и пријатељима ће вам пружити незаборавне тренутке. Сасвим сигурно све то ће бити још пријатније уз квалитетан баштенски намештај.

Сунчани и дуги летњи дани су идеални за боравак у природи, пикнике, роштиљ и уживање у баштама. Сезона припрема за опремање вртова почиње почетком пролећа. Највише радова приводимо крају крајем пролећа и почетком лета, тако да дани током лета и јесени преостају за уживање или нека ситнија дотеривања вртова.

Баштенски намештај који можете наћи у нашој понуди карактерише допадљив дизајн, удобност и функционалност. Основа сваког врта је гарнитура за седење, чија величина зависи од простора који имате на располагању и броју особа за које је предвиђена. У нашој понуди постоје мини склапајуће гарнитуре, погодне за унети унутра или одложити испод надстрешнице. Или једноставно можете намештај преместите из врта на терасу.

Масивнији баштенски намештај обично није намењен за често померање и пре него што га поставите, важно је одредити место у башти у коме вам је боравак најпријатнији. Масивнији баштенски намештај је обично израђен од четинара, јер је то дрво отпорније на временске услове и влагу. Ове гарнитуре не лакирамо, већ у завршној обради само извршимо премазивање бајцом или сандолином. Овај премаз  би повремено  требао бити освежен.

Препоручујемо да масивни баштенски намештај који је израђен од ових врста дрвета премазујете једном до два пута годишње, а обавезно је премазивање у пролеће. Премазивање вршити неким од специјалних уља која се купују у боље снабдевеним фарбарама или сандолином. Када је дрво изложено киши и ветру, његова површина постаје мало грубља, јер свако дрво упија одређену количину влаге. Да би површина поново постала глатка, потребно је да баштенски намештај барем једном годишње ошмирглате мало навлаженом шмирглом.

Гарнитуре

Гарнитуре

Гарнитуре